Wednesday, November 29, 2006

Nok, nå!

Holdt på å sette både det ene og det andre i halsen i dag, da jeg var så uheldig (og tankeløs) at jeg gikk inn på www.seher.no for å lese litt kjendissladder...Lett avkobling fra studier etc., tenkte jeg. Ja, så feil kan man ta!

Hva er det første som møter meg inne på Se og Hørs internettorgan? JO! Digert bilde av Daniel Craig AKA James Bond, eller var det omvendt, i badeshorts og derunder den "oppsiktsvekkende" (eller særdeles spekulative) overskriften: "naken og homo"! Jaha, konkluderte jeg, Craig skal spille homofil og gjøre nakenscener i sin nye film, flott, dette er bare et illustrasjonsbilde, fair enough, la oss nu lese om Craig the Clowns nye prosjekter...og hva får jeg opp? Herre...

"Daniel Craig vil revolusjonere AGENT 007"!!! Oh no! Ifølge Se og Hør, som man da BØR og SKAL ta med en klype salt, vil Craig gjerne ha Bond involvert i homoerotiske scener i oppfølgeren til Casino Royale og vil, i tillegg, like gjerne vise frem det Se Og Hør refererer til som "familiejuvelene". Til "glede" for mannlige og kvinnelige fans. Ha ha ha. Men dette er ikke det verste - neida! BEGRUNNELSEN for denne fantastiste idéen skulle Mr. Craig også ha frem, og den var følgende: "Jeg tror at fans i dag ville ha godtatt det. Se bare på den britiske TV-serien "Doctor Who" - den har inneholdt homofile scener og ingen bryr seg om det."

Han er sitert som "den barske skuespilleren" og hvis det er et snev av sannhet i dette her, hvilket vi alle håper og antar at det ikke er, så...vel....aaaaaargh! La meg kort oppsummere: jeg har, punkt én, INGENTING imot homofile. Men James Bond er ikke homo. Finito, finale. Og dét er da hverken The Doctor eller Captain Jack heller! Scenen Craig refererer til var en avskjedsnuss mellom disse to, på Jacks initiativ, med bakgrunn i at de måtte skille lag - muligens for alltid - i kampen for å redde jorden fra Dalek'er og annen ondskap. Og ikke minst; Jack Harkness flørter med alle! Han kysset Rose også; han er bifil, din tufs! Daniel Craig, gå og skam deg!

Vi har fått NOK revolusjonering og "nyskapning" nå. Jeg prøver å like deg, jeg prøver å like den nye Bond-filmen, men du gjør det søren ikke enkelt! (HVIS det er sant...kan jo ikke være det!) Altså: ikke mer nå. Vær så snill. Daniel Craig, hold kjeft! - og kan noen legge ned Se og Hør??? Jeg ber på mine knær! Jeg har ikke godt av dette!

MED FORBEHOLD OM AT DET HELE BARE ER PISS: JEG SER FREM TIL Å KOMME MED EN DEMENTI...SAKEN OPPDATERES FORTLØPENDE!

No comments: