Sunday, January 21, 2007

Prestige-fylt

Etter å ha sett "The Prestige" på kino i går, har jeg funnet grunnlag for å trekke følgende konklusjoner:
  • Jeg elsker Hollywood.
  • Jeg elsker det faktum at man kan hyre in kremen av kremen av kremen av Hollywood-skuespillere og danne et ensemble av en annen verden, fullstendig magisk, bokstavelig talt, og jeg elsker at noen kom på den geniale idéen og gjenbruke velfungerende team: Johansson + Jackman og Nolan + Bale + Caine. Cheers!!
  • Scarlett Johansson er besnærende pen. Kan få sammenligningskvaler av mindre. (Her skulle det for øvrig fantes et godt, norsk ord for Agonizing Convictions of Inferiority. Men det eksisterer visst ikke.)
  • Tryllekunstnere er tøffe!! Helt og absolutt übertøffe! Og det må jo være et gedigent yrke å ta sikte på, når det gjelder min fremtidige karriere. Om ikke annet, så være en Scarlett-kloning og jobbe som assistent/pen dame for Hugh Jackman. DET hadde vært noe det.
  • Og apropos; jeg vil gjerne gifte meg med nevnte Hugh Jackman. (Hvis Gerry ikke vil ha meg og Chris synes jeg er for ung. LOL. Eller hvis stakkars Hugh tilfeldigvis ikke har lyst å forlate sin nåværende kone. - Da må jeg eventuelt begynne å bearbeide sønnen til Brian May. Eller noe.)
  • Det er morsomt å dra på kino med venninner som synes Hugh Jackman (og Christian Bale) er minst like kjekke som det jeg synes selv, og som har minst like stor interesse for gode filmer som det jeg har selv, og som er minst like engasjert i diskusjoner omkring filmen etterpå. Nicey! :) Men å nevne i en bisetning alle de kommende filmene man har lyst å se i mens man egentlig skal se en helt annen film akkurat der og da, er dét noe å blir "mobbet" for??? Og det faktum at jeg vil gifte meg med Hugh Jackman, når ble det urealistisk? Og SÅ til de grader lattervekkende? Hmmm... (Jeg kan se det humoristiske i dette, jeg HAR selvironi. Litt i allefall. Hihihihihi.) *smilefjes*
  • David Bowie ser rar ut med bart.
  • David Bowie HØRES rar ut...men det hadde kanskje ikke så mye med barten å gjøre. (?) Forbausende god skuespiller, derimot, det må jeg si.
  • Tenke-filmer gir litt vondt i hodet, men økt intelligens. Og evne til å resonnere abstrakt & infløkt i de filmatiske dimensjoner. (Jvfr. Pulp Fiction og Memento og The Matrix.) Woohoo.
  • Hvis man skal lage en oppfølger til Batman Begins, med fullstendig samme cast & crew (dog forhåpentligvis uten Katie Holmes), kan Hugh og Scarlett få bli med da???

1 comment:

Anonymous said...

Jeg skulle også gjerne deltatt i den diskusjonen etterpå da vet du