Wednesday, January 31, 2007

Bond i Beijing, med mer

Siste nytt på den Scaramouche-relaterte delen av sladderfronten:

  • Daniel Craig besøkte nylig Kina i anledning den kinesiske premieren på "Casino Royale". Og da Craig the Clown var ute på rekognoserings-tusletur i Beijing - ugjenkjennelig takket være hatt og solbriller, ifølge ham selv - ble han likesågodt tilbudt en piratutgave av filmen på DVD! Og jeg må holde meg veldig hardt for ikke å le her, nå. Det som derimot setter saken i et litt mer positivt lys er at: 1) CR er den første Bond-filmen som får lovlig kinopremiere i Kino, og da er det tøft at hovedpersonen selv tar seg en tur for å overvære og kaste glans over begivenheten - og 2) "...det gjør meg trist. Det er en fantastisk opplevelse å gå på kino. Du går glipp av den hvis du ser på en dårlig kopi av en DVD", sitat Daniel Craig, og jeg må jo si meg aldeles enig i det. Ikke noe mobbing der, nei. Men, puh, da kan jeg kanskje få lov til å le av de noe komiske, mentale forestillingene av Mr. Blond med flosshatt og digre, mørke solbriller...? Skumpf.
  • Vokalisten i Norges Aller Beste Band, Briskeby, det vil altså si Lise Karlsens, skal pryde Vero Modas reklameplakater og -kampanjer for våren '07. Hun blir nå, fullt fortjent, fremstilt som Norges Stilikon Nr. 1 og den faste designeren hennes Nanna Heiberg (som jeg digger) får litt etterlengtet promo og jeg sier bare; HEIA LISE!
  • Scissor Sisters skal visstnok besøke Quart-festivalen i år. Jeg vil helst ta del i den moroa. Noen andre som har lyst å bli med? ;)
  • OG: hva jeg mener om The Valla+Yssen Catfight, Playboys Kelly Osbourne-nekt (i den rekkefølgen, ja), Mariah Careys Playboy-ja, Idol-Tones nettsjekking, Poshs klesstunts, Celeb Big Brother-skandaler - med mer? Njeee..."Kunne ikke brydd meg mindre", blir liksom ikke helt dekkende. Jeg får sitere Nemi i stedet; "EG GJER FANDEN!" (Ok, men jeg leser fortsatt Se Og Hør, da. Hyklerisk som jeg her. Hihi.)

No comments: