Thursday, March 29, 2007

Updates and upgrades

MIDLER FOR SELVREALISERING. Jeg har neglisjert bloggskrivingen min litt i det siste, noe jeg er lei for - spesielt overfor meg selv - siden bloggen fungerer som et perfekt sted for selvutfoldelse; et utsøkt rom for å uttrykke egne tanker, idéer og funderinger. Skryt til blogspot.com med andre ord. Og jeg er fortsatt ikke ansatt. Nuvel, fraværet skyldes da i stor grad økt sosialisering i nærmeste fortid; besøk fra gamle venner, besøk hos andre venner, en del generell latskap og andre presserende avtaler som har oppholdt meg og forhindret meg fra videre skriverier her. Men jeg har da likevel produsert enkelte saker og ting som ikke har blitt publisert her, hvorav det påfølgende utgjør en liten del.

**
Aller først: en nyhetsoppdatering! Ny sesong med "Doctor Who" begynner på lørdag,, dvs 31 mars, vi gleder oss grenseløst og håper Martha Jones lever opp til de skyhøye forventningene. Stakkars dame. Hun kan umulig sove godt for tiden. Jeg er dog sikker på at hun klarer seg fint, selv om hun ikke vil kunne leve opp til standarden Billie Piper fastsatte én gang for alle. Aha. Det er på grunn av sånne som meg at hun sannsynligvis er nen smule anspent for tiden, den samme Freema Agyeman. Det forklarer vel en del. Likevel; jeg gleder meg ikke bare noe helt vanvittig til seriestarten, men også til å se John Barrowman igjen. Fantastiske mannen! I og med at mine to favoritter - de to som fikk meg til å begynne å se på DW i utgangspunktet, dvs Chris & Billie - begge har funnet det for godt å forsvinne ut av hele systemet, får kjære Jack fungere som en liten erstatning. Han klarer nok brasene, kjenner vi ham rett. Heia Danser'n!

**
Bare nevner det; Gerry er på kinotoppen i gamlelandet også...Nordmenn har fått øynene opp for Verdens Kjekkeste Mann og løper avsted til kinoene. Den topper alle statistikker og har mottatt strålende kritikker. Jeg skal snart se den om igjen. Aftenposten skrev; "en tolkning [...] som vil utløse spontan eggløsning i jentedelen av publikum". Undertegnede bøyer seg i støvet; kunne ikke sagt det bedre selv. Menn i undiker og usannsynlig vasse replikker og noen stillbilder og bakgrunnslandskap som bokstavelig talt er til å dø for. Fine fine fine filmen. Heia Gerry!

**
DET ER SOL I BERGEN! Og har vært det lenge!! Fabelaktig sommervær, faktisk, men snart begynner det vel å regne igjen. Pleier det. Men enn sålenge nyter Bergenserne utepilsene sine og griller på Nordnespynten og tar livet med ro. Undertegnede inkludert. Hvilket minner meg på at jeg hadde en utrolig nydelig rundtur i sentrum i dag med to gamle venner - rusletur ut til nevnte Nordnes og ellers litt rundt forbi...veldig kjekt! Og heldig for turister at de ankommer Bergen når Byen får vist seg i hele sin prakt og fra sine beste sider. Festplassen og Bryggen; varmt, solfylt; jeg spiser vårens første is - i MARS! - og snart vil jeg bade. Smålungeren opptas for øyeblikket mest av ender, men snart stuper vel menneskene også uti, tenker jeg! Anbefaler videre en middag ute på Egon i kjøttbasaren - vegetarfajitas er nammenammenam. Og Kvarteret serverer en utsøkt kaffe mocca. Det er stort sett det gourmeten Scaramouche har å meddele om temaet mat. Jeg har aldri skrytt på meg å være hverken en god kokk eller en god matkjenner. Men jeg nyter å spise ute en gang i ny og ne, og jeg digger Mexican Food. Og kaffe.

**
Andre ting jeg digger: Lise Karlsnes, endelig med plakatplass, som supermodell for Vero Moda OG ute med nytt soloalbum...snart...nydelige klær, nydelig dame - Norges best kledde uten tvil! - håper bare ikke at hun dumper Briskeby til fordel for en ren solokarriere, for det tror jeg ikke kommer til å funke, men hun er en usedvanlig talentfull sanger og jeg støtter henne uansett..-og - Casino Royale ble dessuten lansert på DVD i Norge i dag...stakkars meg, jeg er bare en fattig student. Er ikke lett. Madonna med ny kleskolleksjon for H&M - og den er superfin! - pluss at de nye albumene til Kent og Travis er kjempebra. Om en liten stund kommer alle treer-filmene (Piratene, Trollene, Edderkoppen) og jeg har gitt opp sparingen for lenge siden...! I tillegg kommer nemlig disse nye basis-moteklærne man MÅ ha til sommeren og all den andre musikken jeg hører på og alle de andre filmene jeg må se og alle de fine diktbøkene jeg faktisk trenger. Jaja. Alt er relativt. Men shopping er moro! Og helsebringende, mao fremmende, mao forbedrende - ergo nødvendig! Men med mine drømmer og ambisjoner; om flygler, lysekroner og panoramautsikt-hus ved havet burde jeg muligens vurdere å utgi noe kommersielt og bestselgende snart...kanskje...noen som har lyst å ta et hint og satse litt? :)

1 comment:

Anonymous said...

Jeg leser opp og jeg leser ned og jeg koser meg skikkelig bare med å lese og være i teksten din - akkurat som om du snakker til meg - kanskje det er meningen - du snakker til oss her ute i verden...